De frisse watertap
voor hotels

Je hotel verduurzamen en jouw gasten blij maken? Dan hebben wij de oplossing. Onze tappunten zorgen altijd voor onbeperkt gekoeld, plat en bruisend water. Eventueel met een verfrissend smaakje voor de ultieme hotelervaring.

800
Zereau Drinks
punten in Nederland
Gekoeld, gefilterd
en met een smaakje
0
zinloze
verpakkingen

Duurzaam en betaalbaar drinken

Als hoteleigenaar of hotelmanager ben je dagelijks aan het balanceren tussen het bieden van een uitstekende service en het runnen van een hotel. Met een water tap zorg je voor verduurzaming van jouw hotel.

Service

Of je nu tijdens het ontbijt, lunch of diner water wilt aanbieden. Voorzie jouw gasten op ieder moment van de dag van gekoeld en extra gefilterd plat of bruisend tapwater.

Geld besparen

De duurzame waterdispenser is in verhouding met single-use plastic water flesjes goedkoper. Dat scheelt maandelijks weer in kosten.

Duurzaamheid

Met een waterdispenser produceer je geen afval. Dat scheelt onnodig vervoer en C02-uitstoot.

Maak kennis met onze tappunten

Een waterkoeler of Siropenbar in jouw hotel brengt een duurzame en hoogwaardige service met zich mee. Lees meer over de voordelen.

Scroll naar beneden

Je gasten kunnen zelf onbeperkt gefilterd, koud en bruisend water tappen. Je hoeft geen single-use plastic flesjes op de hotelkamer te plaatsen. Zo bespaar je op de inkoopkosten en draagt het bij aan een unieke gastbeleving. Daarnaast heb je minder logistieke handelingen, zoals opslag en emballage. Dat scheelt een hoop gesjouw met kratjes en je hoeft geen statiegeld meer te verrekenen.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de verduurzaming van jouw hotel. Met onze water dispensers verlaag je drastisch de footprint en zorg je voor een schonere planeet.

Zeg maar gedag tegen onnodig verpakt water. Met de gepersonaliseerde water karaffen kunnen je gasten op ieder moment van de dag gebruik maken van de verschillende watertappunten.

Naast het aanbieden van water aan je gasten, is het ook belangrijk dat je werknemers genoeg water drinken. Een koud water apparaat zoals een water tap op de werkvloer stimuleert om voldoende te drinken. Hiermee zal het concentratievermogen worden verhoogd en heb je minder kans op ziekteverzuim van het personeel.

Met een limonadetap ook wel de Siropenbar genoemd heb je het alternatief voor traditionele frisdranken en sappen. Met verfrissende limonadesiroop kan je jouw hotelgasten voorzien van gezondere en natuurlijke frisdranken. Zonder onnodige verpakkingen en vervoer. Zo bespaar je tijd, geld en verminder je de C02-uitstoot.

Water dispensers in diverse ruimtes

Een watertap in jouw hotel biedt een ultieme service aan je gasten. Er kan op ieder moment van de dag duurzaam en lekker koud water geconsumeerd worden. In de hotelgang, lobby, restaurant of in de vergaderzaal. Dit zorgt voor een aangenaam gastenverblijf en een prettige hotelervaring.

Tapzuil in de lobby

Bij aankomst kunnen je gasten gelijk genieten van gekoeld en extra gefilterd water. Dat is pas een goed begin van het hotelverblijf.

Tafelmodel in de vergaderzaal

Hydrateren is belangrijk, zelfs tijdens vergaderingen. Voorzie je vergaderzalen van een watertappunt. Zo blijft iedereen gefocust en productief.

Tapzuil in de f&b

Ook binnen de F&B is het belangrijk dat je voldoet aan de duurzaamheidsdoelen van jouw hotel. Een Dutch design watertap kan hier aan bijdragen. Zo kunnen je gasten en je medewerkers op een duurzame manier water drinken.

Tafelmodel in de gang

Met een waterkoeler op de hotelgang kunnen je gasten op elk moment lokaal water tappen. Dat scheelt een hoop onnodige verpakkingen en inkoopkosten. Daarnaast voelt het voor de gasten aan als een extra service. Zo maak je het gastverblijf nog aangenamer.

Siropenbar

Tap zelf je natuurlijke frisdrank

Verse bloemen, kruiden en fruit toveren onze Nederlandse siropenbrouwers om tot heerlijke, verfrissende siropen. Je tapt de limonadesiroop uit onze siropenbar. Extra gefilterd water erbij – met of zonder bubbels – en klaar. Met 18 verschillende smaken valt er genoeg te proeven. Hmm!

Daarom onze Siropenbar

  • Gebrouwen op Nederlandse bodem
  • 18 speciaal gekozen smaken
  • Lekkere frisdrank drinken zonder de zinloze verpakking

Hoe het werkt

1

Tap een laagje siroop

2

Vul aan met plat of bruisend water

Wat onze klanten

over ons zeggen

“Wij zijn erg tevreden over onze duurzame watertappunten in ons restaurant en op de gang voor de hotel gasten. Fijne partij om mee samen te werken!”

Leon de visser

“Onze gasten in B&B het Wienhoes maken dankbaar gebruik van ons duurzame drinkwaterpunt van Zereau (voorheen krnwtr+). De service van hen is uitstekend.”

B Prevoo

“We zijn erg blij met KRNWTR en onze gasten zijn er ook dol op! Het beste is dat het makkelijk bij te vullen is en je dus geen gedoe meer hebt met zware flessen sjouwen. Het feit dat we bijdrage aan een betere wereld maakt het plaatje compleet.”

Jennifer Veldhuis

Waar heb jij een
watertap nodig?

Wil jij duurzaam water drinken stimuleren in je hotel? Bespaar tijd en geld. De water tap installeren we helemaal op maat. Vraag meer informatie aan.

Het zit ‘m
in de details

CO2-neutraal bamboe
Taphendels
gemaakt van rvs

Zo maken we duurzaam drinken compleet

Stijlvolle waterflessen

Het verse tapwater serveer je in onze robuuste waterflessen. Een voor plat water en een voor bruisend water. Personaliseer de waterflessen met je logo en eigen tekst. En gebruik het opnieuw, opnieuw en opnieuw.

Natuurlijke limonadesiropen

Ook de frisdrank in je hotel kan duurzamer. Maak je eigen frisdrank met onze natuurlijke siropen. Dat is niet alleen gezonder, maar ook nog eens heerlijk verfrissend.

Impactmeter

Met een impactmeter zie je direct hoe jouw hotel bijdraagt aan duurzaamheid en vitaliteit. De meter toont aan hoeveel liter water er per dag wordt getapt en hoeveel single-use plastic water flesjes en C02-uitstoot je bespaart.

Veelgestelde vragen over onze watertaps

Water en natuurlijke frisdrank drinken in een hotel. Het is duurzaam en makkelijk met onze watertappunten. We begrijpen dat je nog wel wat vragen hebt. Bekijk je antwoord bij onze veelgestelde vragen.

Wat is de levertijd van de watertap?
Waarom is de watertap zoveel duurzamer dan verpakt water?
Waarom is een watertap voordeliger dan verpakt water?
Wat heb ik nodig om de watertap te installeren?
Ik wil een tap!
Gratis offerte