De frisse watertap voor de horeca

Het alternatief voor verpakt flessenwater. Met een waterdispenser in jouw horecazaak tap je onbeperkt, extra gefilterd, plat en bruisend tafelwater voor een vast bedrag per maand. Geen gesleep met kratjes of gedoe met emballage. Dat is duurzamer met meer marge en minder handling.

1000
Zereau Drinks punten in horeca
Bereken nu wat je kan besparen
Bereken nu wat je kan besparen
0
zinloze verpakkingen

Waarom een
Zereau Drinks
watertap bij jullie?

Hogere marge

Voor een vast bedrag per maand krijg je onbeperkt gekoeld en extra gefilterd plat of bruisend water. Dat is aanzienlijk lager in prijs dan de maandelijkse inkoop van flessenwater

Minder handling

Je hebt geen opslag, emballage en gesjouw meer met kratjes. Dat scheelt een hele hoop gedoe met statiegeld op blikjes of flesjes

Duurzaam

Waarom flessen water inkopen als je lekker en extra gefilterd water uit jouw eigen tappunt kunt serveren? Dat scheelt onnodige single-use verpakkingen, afval en transport

Calculator besparing horeca

Totaal inkoop flessen water per maand:

Huur per maand Zereau Drinks tappunt: 119.00

Beparing per jaar:

Calculator besparing kantoren

* Deze berekening geldt voor flessenwater versus een KRNWTR+ watertappunt.
Op basis van 260 werkdagen | Gemiddeld 1 liter per persoon per dag | Inclusief huur KRNWTR+ tappunt

1
260

Totaal inkoop flessenwater per maand:

Huur KRNWTR+ tappunt gekoeld en bruisend voor kantoor per maand: 99.00

Beparing per jaar:

Calculator besparing kantoren

* Deze berekening geldt voor flessen water versus een Zereau Drinks watertappunt.
Op basis van 260 werkdagen | Gemiddeld 1 liter per persoon per dag | Inclusief huur Zereau Drinks tappunt

1
260

Totaal inkoop flessen water per maand:

Huur Zereau Drinks tappunt gekoeld en bruisend voor kantoor per maand: 99.00

Beparing per jaar:

Ontdek onze
watertaps

Ga je voor een waterkoeler met of zonder onze natuurlijke siropen? Filteren, koelen en bubbels toevoegen doen ze allebei. Wat past bij jou?

Info-kit ontvangen

Zoveel bespaar je

Duurzaam drinken loont. Vul het aantal medewerkers en de inkoopprijs van je water in, en bereken hoeveel jij kunt besparen en verdienen per jaar met onze waterdispenser in de horeca.

Embed

Serveer duurzaam water en natuurlijke frisdranken

Stijlvolle waterflessen

Het vers getapte water bied je aan in onze robuuste waterflessen. Eén voor plat water en één voor bruisend water. Personaliseer de waterflessen met je logo en je eigen tekst. En gebruik opnieuw, opnieuw en opnieuw. Verkrijgbaar in 2 maten: 700ml en 350ml.

Natuurlijke limonadesiropen
Ook de frisdrank in je horeca kan duurzamer en lekkerder. Tap je eigen huisgemaakte frisdrank met onze natuurlijke limonade siropen. Gemaakt van kruiden, bloemen en fruit. Volwassen smaken. Dat is verrassend lekker!

Impactmeter
Met onze impactmeter zie je direct hoe jouw bedrijf bijdraagt aan duurzaam drinken. De meter toont het aantal liter water dat je per dag tapt en hoeveel Single-use plastic flessen en CO2-uitstoot je bespaart.

Info-kit ontvangen

Wat onze klanten

over ons zeggen

Door de komst van de KRNWTR+ tap bij ons op werk kwam ik er pas achter hoe weinig water ik voorheen dronk op een werk. Nu zit ik standaard met een karaf water aan mijn bureau. Een echt super merk.

Polle van Spaendonck

Projectmanager

Bij Studio Flabbergasted maken wij met veel plezier gebruik van de siropenbar. Zodra de gekozen siropen op zijn, is het een feestje om met het gehele team een aantal nieuwe smaken uit te zoeken én proeven! De smaak Vlierbloesem is bij ons de absolute favoriet.

Merin van Dam

Projectmanager

Erg tevreden met de watertap van KRNWTR+ op ons kantoor, iedereen is blij dat er altijd koud en sparkling water beschikbaar is.
Als er iets is, zijn ze altijd bereikbaar en snelle service.


Melanie van lier

Company

Wij hebben voor Zereau - KRNWTR  gekozen omdat ze een heel mooi Design tap hebben en zij alles voor ons geinstalleerd hebben. Met of zonder limonade, mijn collega's en ik hebben nog nooit zo veel water op een dag gedronken. Met bubbels en zonder, je proeft duidelijk het verschil met ongefilterd water. Echt een aanrader!

Brenda de Vries

CEO / Company

Veelgestelde vragen over onze watertaps voor de horeca

Bruisend water schenken is heel makkelijk met onze waterdispenser. Maar we begrijpen dat je nog wel wat vragen hebt. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk je antwoord bij onze veelgestelde vragen.

Waarom is de watertap zoveel duurzamer dan verpakt water?
Wat is de levertijd van de watertap?
Wat heb ik nodig om de watertap te installeren?
Watertap punt onderhoud door Zereau Drinks
Ik wil een tap!
Gratis offerte