Wij zijn Zereau Drinks

Kom meer te
weten over ons

Water en frisdrank verpakken en vervoeren. Waanzin vinden we bij Zereau Drinks. Vervuilend en totaal onnodig. Reden om in actie te komen. Met onze Dutch design watertap kun je duurzaam drinken op kantoor of in de horeca. Zonder onnodige verpakkingen. En eerlijk? Het geeft ons bakken energie om te werken aan de oplossing.

Onze missie

Lekker drinken zonder zinloze verpakkingen

We leven in een wereld van wegwerp-verpakkingen, terwijl niemand blij wordt van de afvalberg. Best gek, toch? Vinden wij ook. Daarom maken wij het makkelijk voor je om te drinken zonder zinloze verpakkingen.

Onze missie? Een frisse wereld creëren, waarin het drinken van water en frisdrank zonder afval de norm is. Jij kan hieraan bijdragen. Doe je mee? Dit is leuk, betaalbaar en eenvoudig.

583
miljard petflessen worden jaarlijks
naar schatting wereldwijd verkocht
44%
van al het plastic wordt gebruikt
voor wegwerp-verpakkingen
8,7
miljoen ton plastic
komt jaarlijks in de zee terecht

Onze hoogtepunten

We kunnen niets anders zeggen. Een social enterprise opzetten is uitdagend. Gelukkig kennen we meer pieken dan dalen. Dit zijn de hoogste!

Scroll naar beneden
juni 2010

Twee vrienden: Tom en Tetsuro. Eén frustratie: de vervuilende industrie van verpakt water. Tom en Tetsuro beginnen met de verkoop van waterkaraffen aan horeca. Zo zetten ze lokaal kraanwater als volwaardig alternatief voor flessenwater opnieuw in de markt. Zereau Drinks, toen nog onder de naam KRNWTR, is geboren.

maart 2016

Waarom bestaan er alleen maar lelijke plastic waterkoelers in de wereld? Daar brengen we verandering in. We ontwikkelen ons eerste eigen watertappunt, van bamboe. Samen met Amsterdamse meubelmakers. En dat blijkt een succes. Het Dutch design is geliefd bij horecagelegenheden en ondernemers.

januari 2020

Als je water duurzaam kunt tappen, moet je ook frisdrank kunnen tappen. Toch? Tijd om ook de frisdrankbranche op te schudden. We introduceren de Siropenbar met siropen van lokale siropenbrouwers. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Laagje siroop in je glas, vers getapt water erbij en klaar.

september 2023

In Nederland zijn we hard op weg om de markt te veroveren. Maar onze impact is nooit groot genoeg. Daarom gaan we met onze beweging de landsgrenzen over. En de bedrijfsnaam KRNWTR+? Dat is best lastig uit te spreken bij onze internationale klanten. Daarom gaan we verder als Zereau Drinks.

Ontmoet
het team

Dylan
Content Marketeer
Sebastiaan
Fin Ops Specialist
Judith
Customer Success
Paul
Marketing & Communicatie
Richard
Project Manager
Roy
Service Manager
Stijn
Customer Success
Tino
Product & Service Manager
Tom
Founder
Freek
Customer Success
Selena
Marketing & Communicatie
Puck
Marketing & Communicatie
Max
Project Medewerker
Vera
Marketing & Design
Lars
Key Account Manager
Martine
Customer Success
Joop
Customer Success Manager
Daf
Partner
Michel
Service Manager
Angelo
Customer Success
Babs
CEO

Wij zijn trotse
partner van