Wij zijn Zereau Drinks | KRNWTR+

Kom meer te
weten over ons

Water en frisdrank verpakken en vervoeren. Waanzin vinden we bij Zereau Drinks | KRNWTR+. Vervuilend en totaal onnodig. Reden om in actie te komen.

Met onze Dutch design watertap kun je duurzaam drinken op kantoor of in de horeca. Zonder onnodige single-use verpakkingen. Eerlijk gezegd geeft het ons bakken energie om te werken aan de oplossing.

Onze missie

Lekker drinken zonder zinloze verpakkingen

We leven in een wereld van wegwerp-verpakkingen, terwijl niemand blij wordt van de afvalberg. Best gek, toch? Vinden wij ook. Daarom maken wij het makkelijk voor je om te drinken zonder zinloze verpakkingen.

Wij zijn Zereau Drinks powered by KRNWTR+, makers van duurzame watertappunten. Onze missie is simpel: (h)eerlijk drinken zonder onnodige single-use verpakkingen. Wij zorgen voor een upgrade van jouw
water en frisdrank

583
miljard petflessen worden jaarlijks
naar schatting wereldwijd verkocht
44%
van al het plastic wordt gebruikt
voor wegwerp-verpakkingen
11
miljoen ton plastic
komt jaarlijks in de zee terecht

Onze hoogtepunten

We kunnen niets anders zeggen. Een social enterprise opzetten is uitdagend. Gelukkig kennen we meer pieken dan dalen. Dit zijn de hoogste!

Scroll naar beneden
juni 2010

Twee vrienden: Tom en Tetsuro. Eén frustratie: de vervuilende industrie van verpakt water. Tom en Tetsuro beginnen met de verkoop van waterkaraffen aan horeca. Zo zetten ze lokaal kraanwater als volwaardig alternatief voor flessenwater opnieuw in de markt. Zereau Drinks, toen nog onder de naam KRNWTR, is geboren.

maart 2016

Waarom bestaan er alleen maar lelijke plastic waterkoelers in de wereld? Daar brengen we verandering in. We ontwikkelen ons eerste eigen watertappunt, van bamboe. Samen met Amsterdamse meubelmakers. En dat blijkt een succes. Het Dutch design is geliefd bij horecagelegenheden en ondernemers.

januari 2020

Als je water duurzaam kunt tappen, moet je ook frisdrank kunnen tappen. Toch? Tijd om ook de frisdrankbranche op te schudden. We introduceren de Siropenbar met siropen van lokale siropenbrouwers. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Laagje siroop in je glas, vers getapt water erbij en klaar.

september 2023

In Nederland zijn we hard op weg om de markt te veroveren. Maar onze impact is nooit groot genoeg. Daarom gaan we met onze beweging de landsgrenzen over. En de bedrijfsnaam KRNWTR+? Dat is best lastig uit te spreken bij onze internationale klanten. Daarom gaan we verder als Zereau Drinks.

Ontmoet
het team

Babs
CEO
Tom
Founder
Daf
Partner
Tino
Product & Service Manager
Sybren
CCO
Vera
Marketing & Design
Stijn
Customer Success
Angelo
Customer Success
Roy
Service Manager
Julia
Customer Success
Michel
Service Manager
Raay
Procesmanagement
Judith
Customer Success
Wout
HR & Operations
Dylan
Content Marketeer
Martine
Customer Success
Thom
Product Design
Puck
Marketing & Communicatie
Freek
Customer Success
Sheyma
Junior Project Manager

Wij zijn trotse
partner van