De watertap voor minder verpakkingen

Zeg 'hallo' tegen duurzaam drinken. En 'dag' tegen zinloze verpakkingen en gedoe. Met onze Dutch design watertap voor kantoren en horeca, geniet jij ieder moment van gekoeld en extra gefilterd water. Met of zonder bubbels. Proost!

1000
Zereau Drinks
punten in Nederland
Gekoeld, gefilterd
en met een smaakje
0
zinloze
verpakkingen

Watertap voor horeca en kantoren

We noemen hem ook wel ‘de smalle’. Onze tapzuil neemt weinig ruimte in. Afhankelijk hoeveel je ermee tapt, kies je de grootte van de waterkoeler. Zo maak je hem passend voor je kantoor of horecazaak.

Daarom de tapzuil

  • Voor grote en kleine ondernemingen. Koelcapaciteit 36 tot 150 liter per uur.
  • Kies je stijl. Met CO2-neutraal bamboe of volledig in rvs.
  • Extra gefilterd, gekoeld en bruisend water.
  • Direct aangesloten op je waterleiding. Dat scheelt inkoop, emballage en gedoe. Vermindert zinloze verpakkingen en vervoer.

Watertap tafelmodel voor kantoren

Aansluiten en tappen maar. Het tafelmodel is binnen no-time geïnstalleerd, dankzij de ingebouwde waterkoeler. Dat maakt gezond en duurzaam water drinken op kantoor wel heel makkelijk. Zien we de water tap straks naast je koffieautomaat staan?

Daarom het tafelmodel

  • Perfect voor op kantoor. Er wordt meer water gedronken.
  • Bespaart kosten en handling.
  • Handgemaakt van C02-neutraal bamboe.
  • Extra gefilterd, gekoeld en bruisend water
  • Direct aangesloten op je waterleiding. Dat voorkomt zinloze verpakkingen en vervoer.

Heb jij een watertap nodig?

Wil jij duurzaam water drinken stimuleren op je kantoor? Of ben je klaar met het gesleep van flessen in je café of restaurant en wil je geld besparen? Klik hieronder voor meer informatie.

Het zit ‘m
in de details

CO2-neutraal bamboe
Taphendels
gemaakt van rvs

En dit zeggen onze klanten over ons

We zijn erg blij met KRNWTR en onze gasten zijn er ook dol op! Het beste is dat het makkelijk bij te vullen is en je dus geen gedoe meer hebt met zware flessen sjouwen. Het feit dat we bijdrage aan een betere wereld maakt het plaatje compleet.

Jennifer Veldhuis, Event Operations Manager, Strategiefabriek,

"We produceren geen onnodig afval meer en hoeven geen flessen meer aan te schaffen en te koelen. Het water komt gewoon uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat? Iedereen is heel enthousiast.''

Cees de Vogel, Manager, F&B

“Iedereen is enthousiast en tapt de hele dag door water. Zo stimuleren we ook dat er minder frisdrank gedronken wordt op kantoor. Door KRNWTR+ hoeven we de koelkast niet meer met blikjes en flesjes bij te vullen en het ziet er tof uit. Ik zou het zeker aanbevelen.”

Marielle Pluymen, Head Of Hospitality, Dept Amsterdam

Veelgestelde vragen over onze watertaps

Drinken op kantoor of in de horeca is duurzaam en makkelijk met onze waterdispenser. We begrijpen dat je nog wel wat vragen hebt. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk je antwoord bij onze veelgestelde vragen.

Wat is de levertijd van de watertap?
Waarom is de watertap zoveel duurzamer dan verpakt water?
Waarom is een watertap voordeliger dan verpakt water?
Wat heb ik nodig om de watertap te installeren?

Waar heb jij een watertap nodig?

Wil jij duurzaam water drinken stimuleren op kantoor? Of ben je klaar met het gesleep van flessen in jouw horecazaak en wil je geld besparen? Klik hieronder voor meer informatie.

Ik wil een tap!
Gratis offerte