Water en frisdrank op kantoor zonder verpakkingen?

Met onze Dutch design watertap drink je voortaan duurzaam water op het werk. Tap altijd gekoeld en extra gefilterd. Plat of bruisend. Dat scheelt zinloze verpakkingen, transport en C02-uitstoot. Zin in een smaakje? Met onze Siropenbar en gezondere limonadesiroop maak jij je eigen natuurlijke frisdranken . Dat is lekkerder, duurzamer, goedkoper en makkelijker.

1000
Zereau Drinks punten in kantoren
Bereken nu wat je kan besparen
Bereken nu wat je kan besparen
0
zinloze verpakkingen

Waarom een
Zereau Drinks
tappunt bij jullie?

Duurzaam

In één simpele beweging tap je gekoeld water. Dat scheelt weer een hele hoop plastic verpakking, vervoer, afval en C02-uitstoot

Vitaliteit

Jouw collega’s kunnen altijd onbeperkt gekoeld en extra gefilterd water of natuurlijke frisdrank drinken. Zo blijven je collega’s én de wereld vitaal.

Voordelig

De bruiswatertap sluiten we aan op je waterleiding. Je water hoeft dus niet langer verpakt en vervoerd te worden. Dat scheelt plastic, CO2-uitstoot én je bespaart kosten en gedoe.

Calculator besparing horeca

Totaal inkoop flessen water per maand:

Huur per maand Zereau Drinks tappunt: 119.00

Beparing per jaar:

Calculator besparing kantoren

* Deze berekening geldt voor flessenwater versus een KRNWTR+ watertappunt.
Op basis van 260 werkdagen | Gemiddeld 1 liter per persoon per dag | Inclusief huur KRNWTR+ tappunt

1
260

Totaal inkoop flessenwater per maand:

Huur KRNWTR+ tappunt gekoeld en bruisend voor kantoor per maand: 99.00

Beparing per jaar:

Calculator besparing kantoren

* Deze berekening geldt voor flessen water versus een Zereau Drinks watertappunt.
Op basis van 260 werkdagen | Gemiddeld 1 liter per persoon per dag | Inclusief huur Zereau Drinks tappunt

1
260

Totaal inkoop flessen water per maand:

Huur Zereau Drinks tappunt gekoeld en bruisend voor kantoor per maand: 99.00

Beparing per jaar:

Ontdek onze tappunten
voor water en fris

Ga je voor een waterkoeler met of zonder onze natuurlijke siropen? Filteren, koelen en bubbels toevoegen doen ze allebei. Wat past bij jou?

Brochure aanvragen

Zoveel bespaar je

Duurzaam drinken loont. Vul het aantal medewerkers en de inkoopprijs van je water in, en bereken hoeveel jij kunt besparen en verdienen per jaar met onze waterdispenser in de horeca.

Embed

Zó maken we duurzaam drinken compleet

Stijlvolle waterflessen
Heb je een vergadering? Voortaan zet je in plaats van single-use waterflesjes onze robuuste waterflessen – één voor plat en één voor bruisend water – op de vergadertafel. Hoe makkelijk is dat? En het leuke is dat je de waterflessen kunt personaliseren met je eigen logo en tekst.

Herbruikbare drinkfles

Je collega’s en relaties op een persoonlijke manier kennis laten maken met duurzaam drinken? Geef onze herbruikbare drinkfles van roestvrijstaal cadeau. Ook te krijgen met je logo.

Impactmeter

Onze impactmeter meet de footprint van jouw watertap, zoals het aantal liters gedronken per dag, aantal flesjes en de besparing op CO2-uitstoot.

Brochure aanvragen

Wat klanten zeggen:

“KRNWTR+ | Zereau Drinks wordt gewaardeerd door onze gasten en er hoeven geen flessen gebotteld water vervoerd te worden. En wij hebben minder handling. Een win-win situatie.”

Landal Greenparks

Horeca Concepts

Door het installeren van het tapsysteem hebben wij een hoop van onze lasten rondom water kunnen vervangen. Zo moesten we eerst flessenwater bestellen, uitpakken, opslaan, koelen, en weggooien. Dit kost veel tijd en dus geld, wat we nu allemaal niet meer hoeven. We vervangen hiermee, zowel kleine als grote flessen water.

De Zagerij

Eigenaar

Toffe club met een heel simpel, maar even goed likeable en impactvol product. Bij de Social Impact Factory hebben we meerdere tappunten in Amsterdam en Utrecht, heel erg bij blij mee


Ivar Davids

Social Impact Factory

Bij Studio Flabbergasted maken wij met veel plezier gebruik van de siropenbar. Zodra de gekozen siropen op zijn, is het een feestje om met het gehele team een aantal nieuwe smaken ut te zoeken én te proeven!

De smaak Vlierbloesem is bij ons de absolute favoriet

Brenda de Vries

CEO / Company

Veelgestelde vragen over onze watertaps

Duurzaam drinken is heel makkelijk met onze waterdispenser. Maar we begrijpen dat je nog wel wat vragen hebt. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk je antwoord bij onze veelgestelde vragen.

Waarom is de watertap zoveel duurzamer dan verpakt water?
De watertap filtert het leidingwater. Wat houdt dat in?
Waarom is een watertap voordeliger dan verpakt water?
Ik wil een tap!
Gratis offerte