De frisse watertap voor op kantoor

Met onze Dutch design watertap drink je voortaan duurzaam water als je aan het werk bent. Gekoeld en extra gefilterd. Plat of bruisend. Het kan allebei. Zin in een smaakje? Kies voor onze Siropenbar.

800
Zereau Drinks punten in kantoren
0
zinloze verpakkingen

Wat de Zereau Drinks watertap bijzonder maakt

Lekkerder

In één simpele beweging tap je gekoeld water. Plat of bruisend. Zin in een verfrissend smaakje? Dat kan met onze Siropenbar.

Gezond

Jouw collega’s kunnen onbeperkt extra gefilterd water drinken. Of natuurlijke frisdrank. Zo hou je je collega’s én de wereld vitaal.

Voordelig

De bruiswatertap sluiten we aan op je waterleiding. Je water hoeft dus niet langer verpakt en vervoerd te worden. Dat scheelt plastic, CO2-uitstoot én je bespaart kosten en gedoe.

Lekker drinken zonder zinloze verpakking

Onze watertap sluit je aan op je leidingwater. De frisdranken meng je zelf met natuurlijke siropen. Zo hebben we hét alternatief voor al het water en frisdrank dat massaal verpakt en vervoerd wordt over de hele wereld.

Dag, dag, afval en CO2-uitstoot.

Info-kit ontvangen

Ontdek onze
watertaps voor horeca

Ga je voor een waterkoeler met of zonder onze natuurlijke siropen? Filteren, koelen en bubbels toevoegen doen ze allebei. Wat past bij jou?

Info-kit ontvangen

Zoveel bespaar je

Duurzaam drinken loont. Vul het aantal medewerkers en de inkoopprijs van je water in, en bereken hoeveel jij kunt besparen en verdienen per jaar met onze waterdispenser in de horeca.

Embed

Zó maken we duurzaam drinken compleet

Stijlvolle waterflessen
Heb je een vergadering? Voortaan zet je in plaats van wegwerpflesjes water onze robuuste waterflessen – één voor plat en één voor bruisend water – op tafel. Hoe makkelijk is dat? En het leuke is dat je de waterflessen kunt personaliseren met je eigen logo en tekst.

Herbruikbare drinkfles

Je collega’s en relaties op een persoonlijke manier kennis laten maken met duurzaam drinken? Geef onze herbruikbare drinkfles van roestvrijstaal cadeau. Ook te krijgen met je logo.

Impactmeter

Onze impactmeter meet de footprint van jouw watertap, zoals het aantal liters gedronken per dag, aantal flesjes en de besparing op CO2-uitstoot.

Info-kit ontvangen

Wat onze klanten over ons zeggen

"We produceren geen onnodig afval meer en hoeven geen flessen meer aan te schaffen en te koelen. Het water komt gewoon uit onze eigen watertap. Hoe mooi is dat? Iedereen is heel enthousiast.''

Cees de vogel, Manager, F&B

“Iedereen is enthousiast en tapt de hele dag door water. Zo stimuleren we ook dat er minder frisdrank gedronken wordt op kantoor. Door KRNWTR+ hoeven we de koelkast niet meer met blikjes en flesjes bij te vullen en het ziet er tof uit. Ik zou het zeker aanbevelen.”

Marielle Pluymen, Head Of Hospitality, Dept Amsterdam

“Onze medewerkers zijn er erg blij met het tappunt. Er gingen enorm veel blikjes doorheen en we wilden de zinloze verspilling tegengaan, De samenwerking met KRNWTR+ is fijn. Ik kan het iedereen aanraden.”

Puck de Jong, Office Manager, Makerstreet

Veelgestelde vragen over onze watertaps

Duurzaam drinken is heel makkelijk met onze leidingwaterkoeler. Maar we begrijpen dat je nog wel wat vragen hebt. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

Waarom is de watertap zoveel duurzamer dan verpakt water?
De watertap filtert het leidingwater. Wat houdt dat in?
Waarom is een watertap voordeliger dan verpakt water?
Ik wil een tap!
Gratis offerte