Duurzaam drinken op FIBA 3x3 World Tour

Events
3
 min
-
-

Dit toernooi staat bekend om de spectaculaire wedstrijden die worden gespeeld door enkele van de beste 3x3-basketbalspelers ter wereld. Het is een evenement dat veel enthousiaste supporters trekt uit alle hoeken van het land.

Dit jaar waren we in de gashouder Amsterdam aanwezig met twee watertaps. Later hier meer over, want eerst…

Wat is 3x3 basketbal

3x3-basketbal is simpelweg een versie van basketbal waarbij er minder spelers op het veld staan. In tegenstelling tot traditioneel basketbal wordt 3x3 basketbal gespeeld met drie spelers per team op een half veld, waardoor het sneller en intenser wordt.

FIBA ​​3x3 World Tour

Is een prestigieuze internationale competitie die teams van over de hele wereld samenbrengt om in een uniek format te strijden. Het toernooi kenmerkt zich door atletisch vermogen, vaardigheid en teamstrategie op hoog niveau, waardoor zowel spelers als toeschouwers continue worden geboeid.

Genieten van natuurlijke siropen

Dat de beschikbaarheid er was tot gezonde drankjes tijdens het toernooi konden de deelnemers en toeschouwers waarderen. En dat is ook precies wat wij met onze toewijding willen bereiken. Het aanbieden van water en frisdrank met natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers.

Dat is niet alleen gezonder, maar het scheelt ook een hele hoop onnodige verpakken. Het was mooi om te zien dat wij met onze verfrissende siropen, een extra laag ontspanning hebben kunnen toevoegen aan het evenement.

Verbetering van de toernooi-ervaring

De aanwezigheid van onze tap zorgde niet alleen voor diverse drinkopties, maar verbeterde ook de algehele toernooi-ervaring. Deelnemers en toeschouwers konden genieten van hun favoriete drankjes terwijl ze zich vermaakten met ontzettend spannende wedstrijden.

De combinatie van de intense sport sfeer en de verfrissende smaken van de siropen zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen.

Bevordering van gezondheid

Naast de genotsfactor van de drankjes, stimuleren wij tijdens het FIBA ​​3x3 basketbaltoernooi ook de gezondheid en welzijn van de deelnemers, toeschouwers en personeel. Door duurzame dranken aan te bieden zonder toegevoegde suikers en natuurlijke ingrediënten.

Duurzaam event

Het FIBA ​​3x3 basketbaltoernooi, met de aanwezigheid van de Zereau Drinks (powered by KRNWTR+) tap, zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen.

Deze samenwerking illustreert het belang van een gezond en duurzaam evenement. De herinneringen die tijdens deze twee dagen worden gecreëerd, zullen ongetwijfeld zowel door deelnemers als toeschouwers worden gekoesterd. Dus op naar volgend jaar!

Wil je ons avontuur naar een frisse wereld blijven volgen? Dat kan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn en Instagram.