Zereau Drinks Crowdfunding

Media
3
 min
-
-

Drinken, verpakken en vervoeren? Vervuilend en niet nodig. Met onze Dutch Design tappunten drink je (h)eerlijk water én frisdrank. Gefilterd, gekoeld, plat of bruis. Dat is niet alleen lekker maar zo draag je ook bij aan een betere wereld met iedere slok! Wij willen dat het drinken van water en natuurlijke frisdrank zonder onnodig afval de norm wordt.

Waar staan wij voor op? Ons doel:

Wij zijn op een missie om de verspilling van 30 miljoen single-use flessen te voorkomen vóór 2030. We willen de drankenindustrie opschudden door verfrissende drankjes te creëren zonder de bijsmaak van zinloze verpakkingen en transport. Ja, je hoort het goed - lekker drinken zonder onnodige verpakking, dat is de norm!

De oplossing: onze tappunten

Met onze Dutch Design tappunten, aangesloten op de waterleiding, maak je makkelijk je eigen verfrissende drankje. Op het werk en in de horeca. De tappunten van Zereau Drinks worden in Nederland gemaakt van o.a. CO2-neutraal bamboe, met liefde en aandacht door onze meubelmakers.

Frank en Jan zijn echte ambachtslieden uit Amsterdam. De afwerking wordt ook in Amsterdam gedaan door de sociale werkplaats Cre8. Hier worden onze tappunten van ons logo voorzien. Duurzaam en lokaal, precies zoals we het graag zien! En naast dat ze er mooi uitzien, verminderen onze tappunten ook gedoe, afval en kosten.

Waar staan we nu?

We zijn enorm trots op onze bereikte mijlpalen. We hebben al talloze bedrijven in Nederland geholpen bij hun verduurzaming. Variërend van grote corporates tot kleine horecaondernemingen. Tot op heden hebben we al meer dan 1000 tappunten kunnen installeren.

In de afgelopen jaren hebben we een buitengewoon sterke groep ambassadeurs gevormd, en misschien maak jij daar ook wel deel van uit! Deze ambassadeurs zijn met ons meegegaan door de verschillende fases, hebben bijgedragen aan beslissingen of waardevolle feedback gedeeld.

Nu kijken we ernaar uit om samen met onze ambassadeurs de volgende stap te zetten. Samen sta je sterk!

Wat is de impact van jouw investering?

Ons doel is om nog meer impact te kunnen maken: sociaal, maatschappelijk, ecologisch en economisch. Daarom hebben we besloten om een crowdfunding te starten. Dit jaar willen we uitbreiden naar 1500 tappunten. Dat zou pas echt een krachtige impact maken!

Om het groeitempo vast te houden, streven we ernaar om met deze campagne een investeringsbedrag van minimaal €145.000 op te halen.Zo kunnen we de ontwikkeling van onze producten versnellen. Innovaties als contactloze betalingen en portion controle zullen het behalen van onze missie doen versnellen.

Daarnaast hebben we financiering nodig om ons productieproces te versnellen om meer klanten in een kortere tijd kunnen voorzien van onze unieke tappunten. En we gaan onze impact vergroten over de grens in Duitsland.

Met een investering van maximaal €295.000 kunnen we nog meer tappunten realiseren, misschien zelfs wel 1700! Bovendien opent deze investering de deur naar uitgebreidere productontwikkeling, waardoor we nog meer mogelijkheden kunnen verkennen.

Doe mee en maak het verschil!

Jouw investering vandaag kan een groot verschil maken. Hiermee kunnen we nog meer kantoren en horecagelegenheden verduurzamen met onze tappunten en voorzien van dranken zonder zinloze verpakkingen. Je kan hierbij denken aan alle type kantoren, restaurants, sportclubs, gemeenten, hotels, scholen, en zelfs evenementen.

Ons doel is om minimaal €145.000 en maximaal €295.000 op te halen en elk bedrag dat je kiest, draagt bij aan dit streven. We zijn enorm dankbaar voor elke bijdrage die we ontvangen. Je kunt deelnemen aan dit avontuur door te investeren in de vorm van een lening, die we binnen 5 jaar terugbetalen met een jaarlijks rendement van 4%. Als blijk van waardering liggen er geweldige goodies voor je klaar.

Investeer nu