Zereau Drinks watertap op Gastvrij Rotterdam

Events
3
 min
-
-

Gastronomische horecadagen

De afgelopen drie dagen zijn voorbij gevlogen, maar wat een geweldige tijd hebben we gehad op Gastvrij Rotterdam. Als standhouder Zereau Drinks was het super om deel uit te maken van dit fantastische evenement, waar gastvrijheid en culinaire innovaties centraal stonden.

Vanaf het moment dat we arriveerden, voelden we ons direct welkom. De organisatie van Gastvrij Rotterdam had alles tot in de puntjes geregeld. Ze hadden gezorgd voor een prachtige stand locatie. We hadden de nodige faciliteiten om onze watertap op een aantrekkelijke manier te presenteren. De sfeer onder de exposanten was geweldig en iedereen was bereid om elkaar te helpen en te inspireren. 

(V.l.n.r. Angelo, Joop en Babs)

Over ons

Het hoogtepunt van de beurs was natuurlijk het contact met de bezoekers. Het was mooi om te zien hoe enthousiast ze waren over het verhaal van Zereau Drinks, powered by KRNWTR+ en de Dutch design tappunten.

We konden veel bezoekers verrassen met heerlijk gekoeld en extra gefilterd water. Met de verfrissende siropen van onze leverancier, kregen we ontzettend veel positieve reacties op de Siropenbar.

Duurzaam drinken en eten 

Gastvrij Rotterdam bood ons ook de mogelijkheid om inspirerende demonstraties en workshops bij te wonen. Hier hebben we veel geleerd over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de horecabranche. Het was fascinerend om te ontdekken hoe de horecabranche zich voortdurend verduurzaamt en vernieuwt om aan de verwachtingen van de gasten te voldoen.

Naast het zakelijke aspect was er ook voldoende tijd om te genieten van culinaire hoogstandjes die op Gastvrij Rotterdam werden gepresenteerd. Het was een waar paradijs voor foodies en, met talloze stands waar de meest hoogstaande gerechten werden aangeboden.

Wij hebben genoten van het heerlijke eten. Uiteraard met een glaasje gekoeld water uit onze watertap. Sommige van onze collega’s met een verfrissend smaakje uit de Siropenbar.

Smaakt naar meer

Als team hebben we enorm genoten van deze ervaring. Het was een mooi moment om te laten zien waar wij voor staan, nieuwe contacten te leggen en inspiratie op te doen.

We hebben kennis mogen maken met gepassioneerde horecaprofessionals, innovatieve producten en bruisende sferen. Het avontuur op Gastvrij Rotterdam mag dan voorbij zijn, maar de herinneringen zullen nog lang blijven hangen de komende tijd. We willen de organisatie en alle bezoekers bedanken. Wie weet tot volgend jaar!

Wil je ons avontuur naar een frisse wereld blijven volgen? Dat kan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn en Instagram. Toch liever direct een info-kit ontvangen? Klik hier