KRNWTR+ introduceert Zereau Drinks

Media
6
 min
-
-

1. Waarom een nieuwe naam?

KRNWTR+ heeft een nieuwe naam in het leven geroepen, namelijk Zereau Drinks. Deze naam staat dichtbij ons, aangezien wij ons inzetten voor een movement die gaat voor #zereauwaste. In Nederland zullen KRNWTR+ en Zereau Drinks voorlopig naast elkaar bestaan.

Voor onze internationale activiteiten en klanten, gebruiken wij Zereau Drinks. Dat is beter uit te spreken in het Engels en geeft ook aan dat we niet alleen het duurzame alternatief voor water zijn, maar ook voor de natuurlijke frisdranken.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe naam ons gaat helpen op weg naar nog meer impact

 

2. Wat is de missie van Zereau Drinks?

Wij zijn Zereau Drinks powered by KRNWTR+, makers van duurzame watertappunten. Onze missie is simpel: (h)eerlijk drinken zonder onnodige single-use verpakkingen. Zo zorgen we voor een upgrade van jouw water en frisdrank.

 

3. Wat is upgraded water?

Ons water is extra gefilterd, met behoud van belangrijke mineralen. Het kan gekoeld, bruisend en met een natuurlijk smaakje gedronken worden. Daarnaast maak je je eigen drankje uit onze tappunten met een echt tapgevoel. En het unieke Dutch Design maakt het af.

Ons water is extra gefilterd, met behoud van belangrijke mineralen. Het kan gekoeld, bruisend en met een natuurlijk smaakje gedronken worden. Daarnaast maak je je eigen drankje uit onze tappunten met een echt tapgevoel. En het unieke Dutch Design maakt het af.

4. Wat betekent Zereau Waste?

Drinken verpakken en vervoeren is vervuilend en onnodig. Met Zereau Drinks tap je heerlijk water, gewoon lokaal. Zo komt er geen onnodig afval en transport aan te pas.

5. Wat is Zereau Syrups?

Voor onze natuurlijke frisdranken hebben we aparte aandacht, via de roze kleur. Zereau Syrups laat de kracht van Zereau zien: geen onnodige verpakkingen, en Syrups laat zien dat met onze verschillende siropen we de basis leggen voor een (h)eerlijke frisdrank. 

6. Wat maakt Zereau Drinks | KRNWTR+ een social enterprise?

Onze missie om de wereld beter te maken is onze drive. Daar komen we iedere dag ons bed voor uit. Daarnaast schenken we 5% van onze winst aan initiatieven die plasticsoep tegengaan.

Wij zijn een social enterprise. Onze missie om de wereld beter te maken is onze drive. Daar komen we iedere dag ons bed voor uit. Daarnaast schenken we 5% van onze winst aan initiatieven die plasticsoep tegengaan.

7. Wordt KRNWTR+ nog wel gebruikt?

In Nederland zullen KRNWTR+ en Zereau Drinks voorlopig naast elkaar bestaan. Voor onze internationale activiteiten en klanten, gebruiken wij vanaf 1 november Zereau Drinks. Als eerste naam zullen we ook vaker Zereau Drinks gebruiken. Maar er is altijd een keuze voor zowel Zereau Drinks als KRNWTR+ op een tappunt, of glaswerk. Dat kan voor op kantoor of in de horeca.

8. Ik ben al een bestaande klant, kan ik ook gebruik gaan maken van Zereau Drinks?

Tuurlijk kan dat. De meeste producten kunnen we komen vervangen. Dit kunnen we met een gepland onderhoud gratis voor je regelen. Mocht je het op een ander moment of eerder willen, dan wordt de kostprijs van onze monteur gerekend. Laat ons je wensen weten en wij zullen samen met je kijken wat we wanneer kunnen doen.

9. Ik heb een pers- of mediaverzoek, hoe kom ik in contact?

Mail ons op info@zereaudrinks.com en we helpen je graag verder.